EXPOSITIE - een nieuwe werkelijkheid #2

EXPOSITIE - een nieuwe werkelijkheid #2

Openingstijden Huis Kernhem

28|29 januari 11 - 17 uur 

4 februari 11 - 17 uur 

5 februari 10 - 13 uur

11|12 februari 11 - 17 uur


Feestelijke opening met - ARTIST TALK - 28 januari 15 uur
Huis Kernhem, Kernhemseweg 7, 6718 ZB Ede

 

Uitnodiging

 

Met veel plezier nodig ik je uit voor mijn solo expositie: Een nieuwe werkelijkheid # 2.  Mijn werk neemt je mee op reis ver weg en dichtbij; opent je ogen voor een andere realiteit. De ‘spirit of a place or a moment of wonder’  vormen het begin van een project. Ik maak mijn (reis)foto’s intuïtief en voeg later in mijn atelier door visuele effecten en tekeningen nieuwe dimensies toe. Zo ontstaat een nieuwe, universele werkelijkheid.

Naast een overzicht van mijn (recente) werk zal ik nieuwe exclusieve kunstcahiers presenteren. Ze verschijnen in de serie - new reality - met foto’s geprint op hoogwaardig fine art paper. Werk van mijn HH | art projecten; onder andere n.a.v. van mijn reizen in Zuidoost Azië. De eerste 2 cahiers tonen beeldverslagen van werk gemaakt n.a.v. van mijn studiereis naar Japan. De gesigneerde cahiers zijn inclusief een stijlvolle verzamelmap te koop. (Een beperkt aantal is uniek met handgetekende details). De foto’s getoond in de cahiers zijn op origineel formaat te zien tijdens de expositie. Vanaf 28 januari ook in de Art|Shop.

Ter gelegenheid van de expositie - is er een speciale editie van de sfeervolle foto “coming home” beschikbaar, met de mogelijkheid om professioneel ingelijst te worden. Zie Art|Shop. Met de unieke abonnementen op photo | originals bied ik een interessante manier om een verzameling te starten. Elke maand stuur ik per post een originele en verrassende foto uit mijn archief. Graag laat ik je de verzamelmap LIGHT| DARK en CORONA | FOLIUM zien met de eerste 3 foto’s. Vanaf 28 januari ook in Art|SHOP 

De feestelijke opening vindt plaats op 28 januari om 15.00 uur met een Artist Talk geleid door gewaardeerd kunstdocent en bevriend collega, Margreet Heinen. Met veel plezier gaan we in gesprek over mijn werk, mijn drijfveren en mijn inspiraties.

 

Hanny Heetman                                                                                                                                                                                                                                              

Tip | Huis Kernhem is gelegen in een mooi wandelgebied. In het naastgelegen koetshuis bevindt zich een (pannenkoeken)restaurant. Check de openingstijden!